Här kan du läsa om projekt och satsningar som händer just nu i Sverok Östergötland. För att se läsa mer om aktuella och lokala evenemang kan ni hitta oss på flera sociala medier. Klicka på ”Kontakta oss” så hittar du länkar till alla våra konton.

 

Hej Regionen

Hej Regionen genomförs i fem kommuner (Finspång, Mjölby, Kinda, Motala och Söderköping). Det är ett projekt som vill skapa möten mellan kommuner och spelföreningar.

Dels kommer kommunernas bidragsregler granskas utifrån hur svårt/lätt det är för Sverokföreningar att få kommunbidrag, och dels kommer dialogträffar hållas i varje kommun. På dialogträffarna är alla föreningsmedlemmar välkomna för att ge sin syn på hur kommunen borde hjälpa spelföreningar. Där deltar också kommunanställda och/eller politiker.

Projektet innehåller också en rekryterande del, där Sverok Östergötland kommer att synas på t ex skolor för att rekrytera nya medlemmar och föreningar.

Projektledaren heter Carl Löfstrand, och nås på carl.lofstrand@sverok.se.

 

 

Vill du eller din förening haka på någon satsning, eller vill ni ha hjälp? Hör av er till info@ostergotland.sverok.se med en gång!