Som de få av våra besökare vi har här på hemsidan förstår, så har vi rätt låg aktivitet på hemsidan.

Efter lite dialog med ett par föreningar så tänkte jag (Ordförande Samuel) att jag skulle försöka se till att dels uppdatera hemsidan, och lägga något inlägg per vecka, så det i allafall kommer lite uppdateringar. Till på det tänkte jag att vi skulle få in en kalender här på sidan så man kan följa det som händer i distriktet, precis som på hitta. Så ni föreningar som läser, hör av er, så kanske vi kan sätta ihop en gemensam kalender att följa upp med.
Även facebook-sidan uppdateras just nu, med en förhoppning om ett inlägg om dagen. Samt att nyhetsbrev är tänkt till varje månad.

Kommande händelser som distriktet står för är att vi

  1. Har styrelsemöte i Norrköping 11/11. Om ni vill komma och hälsa på så ska vi se om vi har plats, lokal är ännu inte bestämd.
  2. ska på föreningsmässa 15/11- på Ekoxen i Linköping. Hör av er om ni vill medverka med oss
  3. 18/11 har vi en förträff för de delegater och reserver som ska till förbundet (sverok) Riksmöte. Sker i Linköping. ombud av er om ni inte blivit kontaktade
  4. 9/12 Styrelsemöte i distriktet, i Motala.
  5. 9-12/12 har data-museet i Linköping 10-års jubileum. Vi har speldag på plats 10/12. Hör av er om ni vill vara med och ställa ut eller medverka.

 

Med det så är nog veckans inlägg klart.
Känner ni att ni också vill vara med och bidra med ökad kommunikation och kontakt med distrikt eller mellan föreningar så hör av er, det finns alltid plats för fler engagerade.